Ben ook jij al jarenlang de strijd aan het voeren tegen dat verschrikkelijke overgewicht?
Heb ook jij inmiddels al talloze diëten uitgeprobeerd?
Meerdere keren een poging gewaagd om te gaan sporten? En dat allemaal om die overtollige kilo’s kwijt te geraken.
Dit gedeelte ”AFVALLEN” zal je beslist al meerdere keer gelukt zijn. Toch zit je opnieuw met hetzelfde probleem keer op keer en lukt het je maar niet om op gewicht te BLIJVEN!
Waarschijnlijk begrijp je inmiddels dat afvallen weinig tot geen zin heeft als het niet blijvend is!

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Wat weet ik over voeding?
  • Wat weet ik eigenlijk over diëten?
  • Wat weet ik over mijn lichaam?
  • Wat heeft mijn lichaam (en geest) nodig om te komen tot een “blijvend” fitter, strakker en gezonder lichaam?

In de meeste gevallen is overgewicht toe te schrijven aan een positieve energiebalans, wat wordt veroorzaakt door een ongezond eet- en leefpatroon.

Het hedendaagse supermarkt aanbod met haar fastfood, magnetronmaaltijden en frisdranken werkt hier niet echt aan mee.

Daarnaast leven we in een zeer luxe en gehaaste omgeving, waardoor lichaamsbeweging in vele gevallen niet meer noodzakelijk is: we beschikken over auto’s, computers, liften en maken het onszelf zo makkelijk mogelijk.

6

De cijfers van het CBS laten ons dan ook zien dat in Nederland:
54% van de mannen en 43% van de vrouwen fors overgewicht tonen!

Dit overgewicht brengt meer risico’s en negatieve gevolgen met zich mee dan we zelf toe willen geven!
We willen er dan ook liever niets over horen of lezen maar in ons binnenste weten we maar al te goed dat het ook echt zo is!

Raak ook jij elke dag met jezelf in gesprek als je in de spiegel kijkt of dat je kleding weer veel te strak zit?
Misschien komt deze zin je dan ook wel bekent voor: ” NOU IS HET KLAAR MET JOU, NU GA IK ER ECHT IETS AAN DOEN” !
Je bent succesvol, je bezit alles wat je je kan wensen, je gaat geen uitdaging uit de weg maar over dat verdomde stemmetje in je hoofd kan je maar geen baas worden! Dat vervelende stemmetje dat je steeds dat laat doen waarvan je maar al te goed weet dat je het niet moet doen omdat het zo verkeerd is!

Unique training kan voor jou de ommekeer betekenen want Unique Training weet precies waarom dit stemmetje steeds van je wint maar ook hoe wij dit stemmetje met de juiste aanpak voor eens en voor altijd het zwijgen op kunnen leggen!

Misschien had je eigenlijk de moed al opgegeven na zoveel mislukte pogingen en denk je misschien nu ook wel van het gaat me toch niet lukken maar ik beloof je dat in samenwerking met Unique Training alles anders zal zijn.
Met Unique training sta je niet langer alleen maar gaan we samen de strijd aan tegen de overtollige kilo’s en gaan we er niet alleen voor zorgen dat ze verdwijnen maar ook dat ze voorgoed weg zullen blijven.

We gaan daarom niet alleen het gevolg (de overtollige kilo’s) aanpakken maar vooral de oorzaak ( waarom ben ik te dik) !

Unique Training gaat er samen met jou voor zorgen dat iedereen ook aan je lichaam kan zien dat je levensverhaal een succes story is.

Klik hier!
Klik hier!