Waarom heb ik voor de naam UNIQUE Training gekozen?
Unique Training staat niet alleen voor een Unique trainingsprogramma, maar meer als verduidelijking dat ieder mens UNIQUE is, en ook (zeker) JIJ! Jij staat dan ook voor het gedeelte UNIQUE in Unique Training!

Unique Training gaat er voor zorgen dat jij het unieke in jezelf weer gaat zien.

In ieder van ons schuilt een Unique persoon, zie betekenis uniek;

Unique-Uniek

eenmalig, enig, onvergelijkelijk formidabel, buitengewoon, eindeloos, enorm, fameus, fantastisch, machtig, mieters, prachtig, sensationeel.

Uniek: iets moois of waardevols waar er maar één van is.

 Alleen laat je te weinig mensen deze unieke versie van jezelf zien.

 

Ergens ben je jezelf misschien kwijtgeraakt en is elke confrontatie met de spiegel een moment van ergernis met de daarop volgende beloftes aan jezelf:

“nu ga ik er echt iets aan doen!”

Alleen is dit meestal al te vaak uitgesproken en bleef het daadwerkelijke resultaat achterwegen. Juist hier zal Unique Training het verschil gaan maken, mijn vastberadenheid, onverzettelijkheid zal ik met alles wat in mijn mogelijkheid ligt met je delen. Ikzelf geloof niet in opgeven en al zeker niet dat iets niet kan. Dit tezamen met mijn meer dan 30 jarige ervaring in de krachtsport en 10 jarige ervaring als Kick-Boxing coach zullen we een onoverwinnelijke team vormen dat jou verder zal brengen dan ooit tevoren.

Om deze doelstellingen te behalen zal ik altijd bereikbaar zijn voor advies, raad en motivatie. Daarbij zal jouw doelstelling ook mijn doelstelling worden, een doelstelling die we samen gaan verwezenlijken met als ultieme einddoel…. Die ene unieke persoon weer terug in de spiegel toveren.

 

It’s okay to be YOUNIQUE

 

Het enige wat ik hiervoor van je eis is dat je in mij en in jezelf gaat geloven en dat tezamen met de juiste training zal ervoor zorgen dat de beste versie van jezelf weer in de spiegel opduikt.

                       You are Unique.

        There had never been another you,

                      And never will be.

               So, make the best of yourself”

Daarbij is het ook mogelijk om door een paar simpele Kick-Boxing tips van mij een enorme boost aan je zelfvertrouwen te geven, als Kick-Boxing coach heb ik met de grootste namen uit deze sport mogen werken wat mij op het gebied van vechtsporten heel veel wijsheid en ervaring heeft gebracht.

Deze ervaring en wijsheid zal ik graag met je delen zodat we niet alleen voor een “blijvend” scherp lichaam gaan zorgen maar ook je zelfvertrouwen gaan aan scherpen waarmee we de beste versie uit jezelf gaan halen.

”You are Unique”

so

Don’t be a follower

“Be a leader”