ZIJN ZOWEL JIJ ALS JE MEDEWERKERS KLAAR VOOR EEN GEZONDERE EN ENERGIEKERE LEVENSSTIJL? VIND JIJ HET BELANGRIJK OM EEN ECHT TEAM OP DE WERKVLOER TE HEBBEN DIE ELKAAR HELPEN EN STIMULEREN. MAAK DAN EEN SLIMME ZAKELIJKE BESLISSING EN VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN. UNIQUE TRAINING STAAT KLAAR OM SAMEN MET JOUW MEDEWERKERS AAN DE SLAG TE GAAN.

DE VOORDELEN VAN UNIQUE TRAINING VOOR BEDRIJVEN

MEER PRODUCTIVITEIT EN MINDER ZIEKTEVERZUIM MET UNIQUE TRAINING VOOR BEDRIJVEN.

Uit recent onderzoek is gebleken dat door meer en beter te trainen het ziekteverzuim onder werknemers flink kan worden teruggedrongen en de arbeidsproductiviteit kan worden verhoogd. Unique Training biedt bedrijfstrainingen aan voor bedrijven die hun medewerkers willen stimuleren te gaan sporten. Medewerkers die sporten zijn gezonder en in betere conditie waardoor het ziekteverzuim lager ligt. Daarnaast zijn sportende mensen gelukkiger, positiever en energieker. Een groot bijkomend voordeel: door met collega’s te sporten wordt er een hecht groepsgevoel gecreëerd. Ook kan Unique Training helpen met het geven van voedingsadvies om medewerkers gezonder en fitter te maken

Bij Unique Training bestaat de mogelijkheid om zowel in grote als kleine groepen medewerkers trainen, iedere deelnemer kan daarbij verantwoord en naar eigen kunnen deze training volgen.

TEAMBUILDING VAN JE PERSONEEL

Bij Unique Training bedrijfsfitness krijgt iedere werknemer voldoende aandacht en de kans om zichzelf te ontwikkelen.
Iedereen in de groep zal gemotiveerd raken doordat zij zichtbaar resultaat boeken. Door elkaar te helpen en te motiveren zullen zij zich als team sterker gaan voelen. Wat zich uiteindelijk ook in het bedrijfsleven zal uiten. Daarbij besteedt Unique Training extra aandacht aan het fun gedeelte in de trainingen, door deze methode te hanteren zullen de deelnemers ondervinden dat sport niet altijd alleen maar zwaar en vermoeiend hoeft te zijn.
Ondanks de nodige inspanning zal ik de trainingen verpakken in een leuke bezigheid wat de motivatie om niet op te geven extra zal vergroten.

VOORKOM PROBLEMEN

Werknemers die het grootste gedeelte van de dag zittend doorbrengen hebben een verhoogde kans op een disbalans in het spierstelsel.
De hormoonhuishouding zal verstoord raken waarna zowel het lichaam als de geest minder goed zal functioneren en presteren. Men krijgt een slechtere weerstand, concentratie problemen waarna er zelfs een burn-out kan optreden. Met alle gevolgen van dien.
Bij Unique Training bestaat de mogelijkheid om een houdingsregulatie te ondergaan waarmee de disbalans in het lichaam zichtbaar gemaakt wordt, vanuit deze constatering kan er bij Unique Training eventueel een training gevolgd worden die deze disbalans opheft waardoor lichamelijke klachten voorkomen of genezen kunnen worden.

Unique Bedrijfstrainingen kunnen gegeven worden op uw bedrijf of een gekozen locatie (park, bos, sportschool)

DE VOORDELEN VAN BEDRIJFSTRAININGEN:

  • Gezondere en energiekere werknemers
  • Daling ziekteverzuim
  • Voorkomen/genezen van lichamelijke en geestelijke klachten
  • Pakt overgewicht aan
  • Creëer een hechter team, teambuilding
  • Positief bedrijfsimago
  • Fun
  • De kosten van bedrijfstrainingen zijn volledig aftrekbaar.

9

Verenigingen

Ben jij een sportverenging en staat de winter of zomerstop voor de deur? Ik kan uw team fit en in conditie houden gedurende de zomer/wintermaanden.

Wil jij ook met jouw bedrijf, school of vereniging werken aan vitaliteit en/of teambuilding? Of een sportevenement als bedrijfsuitje?

Neem contact op!