Personal training is hot, dat personal training zich heeft bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethoden, dat moge duidelijk zijn. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor een resultaat waar je anders alleen maar jaloers op kan zijn.

Wat is nu eigenlijk het succes van een personal trainer?

Herken je jezelf in het volgende:

Je wilt afvallen maar weet niet goed hoe, je eet al zoveel minder maar dat geeft je maar niet het gewenste resultaat. De sportschool heb je de laatste weken minder gezien dan je zou willen en de weg erna toe lijkt steeds zwaarder. Eigenlijk voel je je soms best radeloos en val je keer op keer terug in je oude/slechte gewoontes.

Een personal trainer weet precies wat hierbij fout gaat en zal je dan ook leren hoe het wel moet.

De gedachte dat een personal trainer alleen voor beroemde mensen, topsporters of mensen met veel geld is, is al lang achterhaald.

Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen en dat in een minimale tijd met maximaal resultaat. Net als een arts iemand beter maakt, een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer er voor dat je conditie verbeterd, je vetweefsel verliest en dat je strakker en sterker wordt, en misschien wel het aller belangrijkste: dat dit resultaat blijvend zal zijn!

 Grafitti

MAAR WAAROM UNIQUE TRAINING by Gerard:

 • Je traint effectiever en efficiënter en resultaat gericht.
 • Snel resultaat in een korte tijd.
 • Juiste techniek wordt gebruikt en aangeleerd.
 • Persoonlijke aandacht van mij, ik corrigeer, inspireer en motiveer je waar nodig.
 • Daarom zal ik 24/7 bereikbaar zijn.
 • Trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
 • Helpt je met het krijgen van een betere lichaamshouding
 • Helpt je af van lichamelijke (rug)klachten
 • Legt de focus op probleemzone’s.
 • Sport op tijden dat het jou uitkomt.
 • Sporten in mijn private Gym of op de locatie waar jij je thuis voelt.
 • Sporten zonder dat je door iemand bekeken of lastig gevallen wordt.
 • Stok achter de deur.
 • Een gezondere levensstijl
 • Gefocust op BLIJVEND resultaat!
 • Bewijst dat sport ook FUN kan zijn
 • Ik ben buiten de 30 jarige ervaring in Kracht en Vechtsport een “gecertificeerd” Personal Trainer.
 • Unique Training zal een boost geven aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde.
 • Unique Personal Training zal je leven voorgoed veranderen!

 

Wat ik nog niet vernoemd heb en wat het voornaamste is wat Unique Training te bieden heeft is EERLIJKHEID!

Omdat in mijn ogen alleen maar eerlijkheid kan zorgen voor resultaat dat daarbij ook BLIJVEND is!

Daarbij wil ik je als eerste bewust maken dat er op wat voor gebied ook geen wondermiddelen bestaan.

Niet in trainingsprogramma’s, niet in voedingsbegeleiding en ook niet in de nieuwste tell sell snufjes, er bestaan gewoon geen wondermiddelen. Ook ben ik niet bij machten om binnen 3 maanden een Schwarzenegger van je te maken of je het lichaam te geven van een supermodel, ook zijn er geen machines/middelen waarbij je zonder te trainen toch spieren krijgt!

Is dit toch wat je zoekt dan ben ik niet persoon die je kan helpen, maar wat ik je wel aan kan helpen is het creëren van een veel betere en gezondere versie van jezelf met als optie de beste versie van jezelf! Maar om dat te behalen is het wel belangrijk dat je er van bewust bent dat JIJ de alles omvattende en de meest belangrijkste schakel hierin bent!

Jij en niemand anders dan jij zal deze transformatie gaan verwezenlijken maar deze keer doe je dat niet alleen maar met behulp van mij!

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om sommige doelstelling te behalen maar ik ben er 100% van overtuigd dat iedere doelstelling te behalen valt mits met het juiste commitment.

Commitment is dan ook het enige wat ik van je vraag en als hierop het antwoord positief dan beloof ik je dat wij de door jou uitgekozen doelstelling, wat die ook mag zijn, gaan behalen!

Ben je bereid om samen met mij dit gevecht aan te gaan dan zal ik naast je zijde strijden om samen het ultieme resultaat te verwezenlijken.

Ook al zal de weg ernaartoe zeker niet gemakkelijk zijn, niets is onmogelijk zolang je je doel maar voor ogen blijft houden!

Daarbij help ik je met het geven van de juiste training en zal ik je de weg wijzen naar de juiste voedingsbegeleiding en laat ik je ontdekken dat je op het mentale vlak zoveel sterker bent dan je ooit voor mogelijk had gehouden en dit alles zal ik verpakken in een flinke dosis Fun!

Jij bepaalt de doelstelling en dat wordt dan meteen ”onze” doelstelling, het is dan niet alleen meer aan jou maar ook aan mij om deze doelstelling te gaan behalen en ik beloof je dat we zelfs verder gaan dan dat!

4

 

Lees hier meer over Unique Training