In 10 lessen vollere ronde billen? Unique Training by Gerard maakt het mogelijk.

Heb jij altijd al mooie ronde billen willen hebben? Dit is het moment om hieraan te werken, natuurlijk samen met mij! Mijn naam is Gerard van Dijk, personal trainer. Ik help jou graag met het verwezenlijken van jouw droomlichaam, deze zomer nog als je wilt.

Ik kreeg steeds meer de vraag of ik ook trainingen gericht op billen deed, want een mooie kont is op dit moment hot, niet alleen bij de fitgirls! Speciaal daarvoor heb ik het Booty Building pakket samengesteld. 10 personal trainingssessies puur en alleen gericht op billen!

In de 10 lessen komen diverse trainingen en oefeningen aan bod. Ook geef ik je tips en trics hoe jij thuis je billen kunt blijven trainen.

Alle lessen vinden plaats in mijn private gym in Sint Willebrord, geen pottenkijkers dus! Het pakket kost slechts €220,- en is flexibel in te plannen. Samen met jouw buurvrouw, vriendin of collega trainen? Ook dat is mogelijk.

Dus ‘get your ass over here’ en bel mij voor een persoonlijk gesprek: 0653285671